Followers

Quick Survey

Hello reader2 sekalian,
sini saya nak buat sikit survey, nanti saya sediakan poll untuk genre mana yang korang nak saya tulis dan saya upload dalam blog. Saya taknaklah blog ni senyap ja :)
Please take your time sebab saya pun akan ambil masa saya juga untuk tulis apa yang korang nak. Enjoy voting :)

17 September, 2009

Sinopsis Ringkas


Bila Hydrogen bercampur Oxygen ia akan membentuk Water..


di mana Water ialah bahan peneutralan yang terbaik…


Aura..Hydrogen…Aqua..Oxygen


Dua bahan yang berbeza tapi punya sifat yang sama iaitu gas..


Dua manusia yang berbeza sifatnya tapi punya fizikal yang sama..


Ia boleh bergabung menjadi Air..


Mereka boleh bergabung menjadi satu…


Namun,bila ia dan manusia itu sendiri bergabung mereka akan menjadi…


H2O

******************************************************************************


p/s : ini hanyalah sinopsis untuk e-novel ke-2 selepas MWIA..sa cum amau tau reaksi kamu tettang enovel ini..tapi tidak akan disambung sehinggalah MWIA tamat..tapi preview akan di upload..cuma mau tau reaksi kamu sama ada suka atau tidak..kalau banyak yang mau sa sambung..okay,sa sambung.Tapi kalau tidak,pun okey juga..sa takkan sambung..semua terletak di tangan kamu..sekali lagi,enovel ini takkan disambung sehinggalah MWIA tamat.


Semoga sesiapa yang sudah baca sinopsisnya dan previewnya..tolong komen atau tinggalkan jejak di shoutmix..ya?sa perlukan itu dari kamu semua..


Dari Lubuk Hati,

~OkiE~

3 comments:

  1. weeeee... macam menarik... ekekke cepat lah sambung MWIA. cepat habis cepat dapat baca cter baru nih.. ekekekek best3

    ReplyDelete
  2. cm best jer....

    cepat la smbg mwia xsbar nak tahu aper jd dgn diorg..

    ReplyDelete

Komen anda amat bermakna..terima kasih(^o^)

Total Pageviews

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Hak Cipta Mutlak @ OkiE a.k.a WitcH 2011

Perhatian! Jalan cerita atau watak-watak didalam Enovel ini hanyalah rekaan semata-mata dan tidak ada kaitan dengan yang masih hidup ataupun yang sudah meninggal. Saya harap, pembaca-pembaca blog ini dapat menilai mana yang baik dan mana yang buruk. Terima Kasih <3

Adalah dinyatakan bahawa semua yang ada dalam blog
SoulMate http://bluevioletsky.blogspot.com adalah hak milik Okie a.k.a WitcH.Ia sama sekali tidak dibenarkan untuk digunapakai oleh sesiapa.Apa-apa tindakkan yang melibatkan peng'copy'an ataupun mautturun haruslah mempunyai kebenaran daripada penulis blog ini.