Followers

Quick Survey

Hello reader2 sekalian,
sini saya nak buat sikit survey, nanti saya sediakan poll untuk genre mana yang korang nak saya tulis dan saya upload dalam blog. Saya taknaklah blog ni senyap ja :)
Please take your time sebab saya pun akan ambil masa saya juga untuk tulis apa yang korang nak. Enjoy voting :)

18 January, 2010

Blog dan Karya



Hai!!


Firstly..saya minta maaf sbb mgkn dlm masa terdekat ini saya tida ble post sbrg n3 sbb saya mau pi merantau…hehe..nda lah..saya pi ruma kakak sa ba..jadi nanny untuk anak2 dia..mgkn lama la jg saya di sana..jadi kalu dapat post n3 tu dptlah,kalau nda..ba,apa ble buat..tengok..sa bhsa saya pun cam gini sda..kalau ada yang nda fhm minta maaf…


Dan satu lagi..saya sudah menjadi ahli RF..apa itu RF??RF ini bermaksud Rumah Fantasi..sa nda tau mcm mna mau kasi terng jadi kamu msuk lah blog RF tu kalau mau tahu lebih lanjut lagi..


Http://ilhamdanfantasi.blogspot.com


Okey..dan disana saya ada mghntr satu lg karya bergenre fantasy bertajuk Violet Crescent,kalau mau tau itu ttg cerita apa..bacalah prolognya yg sa suda antar..baru prolog ba..


Dan lagi..masih ada lagi ni..

Ini blog ketiga saya,sila kunjung kalau ada masa ya??


http://violetcrescent.blogspot.com

No comments:

Post a Comment

Komen anda amat bermakna..terima kasih(^o^)

Total Pageviews

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Hak Cipta Mutlak @ OkiE a.k.a WitcH 2011

Perhatian! Jalan cerita atau watak-watak didalam Enovel ini hanyalah rekaan semata-mata dan tidak ada kaitan dengan yang masih hidup ataupun yang sudah meninggal. Saya harap, pembaca-pembaca blog ini dapat menilai mana yang baik dan mana yang buruk. Terima Kasih <3

Adalah dinyatakan bahawa semua yang ada dalam blog
SoulMate http://bluevioletsky.blogspot.com adalah hak milik Okie a.k.a WitcH.Ia sama sekali tidak dibenarkan untuk digunapakai oleh sesiapa.Apa-apa tindakkan yang melibatkan peng'copy'an ataupun mautturun haruslah mempunyai kebenaran daripada penulis blog ini.