Followers

Quick Survey

Hello reader2 sekalian,
sini saya nak buat sikit survey, nanti saya sediakan poll untuk genre mana yang korang nak saya tulis dan saya upload dalam blog. Saya taknaklah blog ni senyap ja :)
Please take your time sebab saya pun akan ambil masa saya juga untuk tulis apa yang korang nak. Enjoy voting :)

28 March, 2010

Bye and Good Bye.....


Hmm....macam mana mau cakap ah...susah lah mau cakap..susah mau kasi tinggl ni Blog begitu
juga dengan kamu..okeylah...mungkin aku akan menghilangkan diri selama 3
bulan..cheaaa..takda lah..aku sebenarnya akan menjalani latihat khidmat negara(PLKN) dan aku
akan bertolak pada 29th march dekat Kem Sinar Jata,Kota Belud...ari isnin,jam 9.30 kami akan bertolak dari Balai Polis Kudat.
Hmm..mesti
aku rindu dengan kamu ni..hehe...harap kamu pun rindu aku juga..hehe...


Sorry sangat2 ya...sa tau byk yang tertunggu2 cerita TPG,mungkin lepas 3 bulan baru boleh post n3 baru..

sa akan bt yang terbaik di sana..doakan saya,ok??

Good Bye Guyss......

P/s: enjoy the rest of my enovel ok??


Ikhlas,

~OkiE a.k.a WitcH~

4 comments:

  1. all da best okie...plkn best tau...

    ReplyDelete
  2. all d best,,,
    ak pn pernah g PLKN...
    best wei,,,
    x rugi pn pergi,,
    sampai skrg masih teringat lg,,,

    ReplyDelete
  3. mesti rndu citer2 yg cik okie buat..
    btw,
    all the best kt sana nnt ye =)

    ReplyDelete
  4. ;D all de best!
    hana tggu h20 lg bulan, kay?

    ReplyDelete

Komen anda amat bermakna..terima kasih(^o^)

Total Pageviews

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Hak Cipta Mutlak @ OkiE a.k.a WitcH 2011

Perhatian! Jalan cerita atau watak-watak didalam Enovel ini hanyalah rekaan semata-mata dan tidak ada kaitan dengan yang masih hidup ataupun yang sudah meninggal. Saya harap, pembaca-pembaca blog ini dapat menilai mana yang baik dan mana yang buruk. Terima Kasih <3

Adalah dinyatakan bahawa semua yang ada dalam blog
SoulMate http://bluevioletsky.blogspot.com adalah hak milik Okie a.k.a WitcH.Ia sama sekali tidak dibenarkan untuk digunapakai oleh sesiapa.Apa-apa tindakkan yang melibatkan peng'copy'an ataupun mautturun haruslah mempunyai kebenaran daripada penulis blog ini.