Followers

Quick Survey

Hello reader2 sekalian,
sini saya nak buat sikit survey, nanti saya sediakan poll untuk genre mana yang korang nak saya tulis dan saya upload dalam blog. Saya taknaklah blog ni senyap ja :)
Please take your time sebab saya pun akan ambil masa saya juga untuk tulis apa yang korang nak. Enjoy voting :)

22 June, 2010

Enovel White Rose

New story!!


Ini Enovel yang seterusnya sebab H2O sekarang dalam proses menjadi Manuskrip,tapi saya akan post sedikit demi sedikitlah…tapi White Rose ni mungkit akan tamat dalam blog juga dan saya rasa WR tida la panjang sangat.So enjoy!!

White Rose Casts



Mejina @ Regina Haritz

Umur: 26 tahun


"Yang penting aku ada duit..dah memadai.."


Kyler Medric

Umur :19 tahun


"Ya..semua pun duit.Sampaikan sijil pun dibeli dengan duit,kan?"




Crystal Rutledge

Umur : 19 tahun


"Tidak mungkin aku lepaskan dia begitu saja,"

Hyde Maverick

Umur : 27 tahun


"My First Love!"


Nicolas Dunstan

Umur : 18 tahun



"Terima kasih sebab hadir dalam hidup saya,"


********************************************************************

2 comments:

  1. shin woo oppa...
    sarang hae...
    hehehehe...

    jung yong hwa...
    i like u..

    ReplyDelete
  2. hai...
    x sbr nk tggu citer br...
    hik hik hik....

    ReplyDelete

Komen anda amat bermakna..terima kasih(^o^)

Total Pageviews

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Hak Cipta Mutlak @ OkiE a.k.a WitcH 2011

Perhatian! Jalan cerita atau watak-watak didalam Enovel ini hanyalah rekaan semata-mata dan tidak ada kaitan dengan yang masih hidup ataupun yang sudah meninggal. Saya harap, pembaca-pembaca blog ini dapat menilai mana yang baik dan mana yang buruk. Terima Kasih <3

Adalah dinyatakan bahawa semua yang ada dalam blog
SoulMate http://bluevioletsky.blogspot.com adalah hak milik Okie a.k.a WitcH.Ia sama sekali tidak dibenarkan untuk digunapakai oleh sesiapa.Apa-apa tindakkan yang melibatkan peng'copy'an ataupun mautturun haruslah mempunyai kebenaran daripada penulis blog ini.