Followers

Quick Survey

Hello reader2 sekalian,
sini saya nak buat sikit survey, nanti saya sediakan poll untuk genre mana yang korang nak saya tulis dan saya upload dalam blog. Saya taknaklah blog ni senyap ja :)
Please take your time sebab saya pun akan ambil masa saya juga untuk tulis apa yang korang nak. Enjoy voting :)

28 August, 2010

Minta Maaf & Terima Kasih @ H2O




Firstly, saya sangat-sangat bersyukur bila kamu sudi membaca dan memberi komen yang ada kalanya selalu buat saya tersenyum macam orang angau. Setiap hari saya mendambakan komen dari kamu. Dan walaupun tidak banyak, saya sudah betul-betul bersyukur. Terima kasih sangat-sangat sebab sudi datang, sudi menjadi Follower saya. Tengok Follower saya yg pd mulanya hanya 11 sudah hampir 200...hehe..(amboi bangganya...) harap semakin byk Follower saya ^-^v. Terima kasih sekali lagi. Semoga kamu juga suka karya2 saya yang bakal di publish di blog ini.


Secondly, saya betul-betul minta maaf, memandangkan tajuk di atas pun berkenaan dengan terima kasih dan minta maaf so, di sini saya mau minta maaf. Mungkin ini terlalu pantas buat kamu tapi saya memang sudah rancang memandangkan saya mahu jadikan H2O manuscript. Ya, ini pasal H2O. Saya dapat mesej dari One Nusantara, kata diorang, diorang mau nilai H2O. Walaupun ini belum tentu lagi sebab nama pun nak nilai,kan? so jangan takut kalau tidak diterima saya akan publish sampai tamat di sini. Tapi ada satu lagi, saya akan rombak balik H20 dari awal hingga bab yg ada dalm blog ni. Mungkin tak byk yg saya akan rombak. Saya akan publish dekat blog kalau permintaan tinggi, kalau tak tidaklah,kan? hehe..

So, kalau ada apa-apa pertanyaan yang private, ceh..taklah. Kalau ada apa2 nak tanya just emali saya. Saya akan jawab semuanya. satu lagi, perlukah saya remove H2O?

Love,
Okie aka Witch

6 comments:

  1. name kite lily..

    brani la okie remove cite ny..lily bakar blog ny kang..hahaha..da la lily dah totally fallen in love nan h2o ny..papepon~~okie cpt la upload entry baru..lily na pmr actually tawon ny..tp slagi ta abes ta ley concentrate au na blaja..huuu(=_=')

    ReplyDelete
  2. wahhh...congrats okie..
    insyaallah ade rezki okie tu, terhasil la H20 dlm bntuk naskah..kami doakan okie ek2..
    namo la remove eh..nt windu kt h20.
    huhuhu...

    ReplyDelete
  3. to lily:
    alala...ok, saya xkn remove h2o. terima kasih sbb masih menyokong saya lily. Sorry sgt2, semoga lily lulus cemerlang dalam PMR nti!(-^.^-)v. saya akan upload last n3 utk H2O yg tidak di rombak pd hr ahad nti.

    to apple_pie:
    terima kasih apple sbb masih menyokong H2O, terima kasih utk doa itu. Sya pn hrp H2O di bukukan.saya akan upload last n3 utk h2o pd hr ahad nti.

    ReplyDelete
  4. btul tu kak okie.. jgnlah remove... nangis nnt.. huuhuh~
    btw
    congrats...

    Harap2 bku H2O dibukukan... best sgt2..

    ReplyDelete
  5. congrats okie.. XD

    x yah remove la h20.. rindu2 kira leh g baca..
    XD

    ReplyDelete
  6. congrats okie.. XD

    x yah remove la h20.. rindu2 kira leh g baca..
    XD

    ReplyDelete

Komen anda amat bermakna..terima kasih(^o^)

Total Pageviews

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Hak Cipta Mutlak @ OkiE a.k.a WitcH 2011

Perhatian! Jalan cerita atau watak-watak didalam Enovel ini hanyalah rekaan semata-mata dan tidak ada kaitan dengan yang masih hidup ataupun yang sudah meninggal. Saya harap, pembaca-pembaca blog ini dapat menilai mana yang baik dan mana yang buruk. Terima Kasih <3

Adalah dinyatakan bahawa semua yang ada dalam blog
SoulMate http://bluevioletsky.blogspot.com adalah hak milik Okie a.k.a WitcH.Ia sama sekali tidak dibenarkan untuk digunapakai oleh sesiapa.Apa-apa tindakkan yang melibatkan peng'copy'an ataupun mautturun haruslah mempunyai kebenaran daripada penulis blog ini.