Followers

Quick Survey

Hello reader2 sekalian,
sini saya nak buat sikit survey, nanti saya sediakan poll untuk genre mana yang korang nak saya tulis dan saya upload dalam blog. Saya taknaklah blog ni senyap ja :)
Please take your time sebab saya pun akan ambil masa saya juga untuk tulis apa yang korang nak. Enjoy voting :)

22 September, 2010

H2O issue!

Hello guys! Macam mana raya? Mestilah seronok, kan? hehe..firstly, sorry sebab lama tak update blog ni, well mungkin semua orang tahu apa itu writer's block,kan? Tapi bukan itu yang saya mau bahas tapi H2O...
yah, ini pasal H2O. Lagi-lagi H2O, lagi-lagi H2O..well, i've been thinking. Saya MAHU upload H2O yg baru tapi H2O yg baru sangat2 berbeza, saya takut. Serius, saya memang takut. Kadang-kadang, jadi penulis tidak kisah penulis online ataupun bukan, memang saya takut. Sebab apa yang kita tulis itu tidak semestinya orang suka dan memang sukar untuk terima kalau pembaca tidak suka apa yang kita tulis. Saya sedang cuba buat yang terbaik untuk H2O, saya cuba untuk menyenangkan hati pembaca, sebab itu saya mau minta kalau-kalau masih ada yang sanggup membaca H2O versi baru, tolong reply post ni. Saya sanggup dengar apa saja pendapat dari kamu, setakat ini baru dua orang yang bagi tahu saya. So, tolong balas post ini, ya?

Love,
Okie aka Witch

4 comments:

  1. witch...x semestinya semua karya yg kita tls akn disukai. tp yg ptg bg sylah, klu sy dh suka dgn penulisan seseorg, sy akn trs menyokongnya wlupun ada karya yg tak menarik minat sy. Sbb sy tertarik pun pd slh satu karya yg ditulis oleh witch.Dan psl h2o br, sy rs x ada mslh andai pembc bnr2 suka dgn penulisan witch.So, it's up to you k? sy ttp akan sokong witch, x lari punya...

    ReplyDelete
  2. sy minat sesuatu cerita berdasarkan jalan cerita n gaya penulisan...dan apa yang meng'iritate' saya adalah fakta yg tidak betul...so, klu nak hasilkan sesuatu cerita pastikan fakta itu betul...tp klu cerita fantasi, lain cerita la...hehe
    btw, kita xblh pun nk sruh semua org suka apa yg kita suka....if you think the new H2O tue bgus, go on...don't let what others might think, stop you from moving a step foward...=)

    ReplyDelete
  3. hhmmmm...
    rasanya ramai jer penulis blog yg buat citer ader mcm2 versi....
    so rasanya xjd masalah klw okie nk tukar rentak citer okie...
    sbb H2O citer dia kn ala2 fantasi sikit...

    so jgn cepat mengalah yek...
    klw seseorg tu btl2 minat bace H2O musti akan baca smpai habis wlwpn citer dia ader perbezaan dr yg asal...


    go go cayok!!

    ReplyDelete

Komen anda amat bermakna..terima kasih(^o^)

Total Pageviews

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Hak Cipta Mutlak @ OkiE a.k.a WitcH 2011

Perhatian! Jalan cerita atau watak-watak didalam Enovel ini hanyalah rekaan semata-mata dan tidak ada kaitan dengan yang masih hidup ataupun yang sudah meninggal. Saya harap, pembaca-pembaca blog ini dapat menilai mana yang baik dan mana yang buruk. Terima Kasih <3

Adalah dinyatakan bahawa semua yang ada dalam blog
SoulMate http://bluevioletsky.blogspot.com adalah hak milik Okie a.k.a WitcH.Ia sama sekali tidak dibenarkan untuk digunapakai oleh sesiapa.Apa-apa tindakkan yang melibatkan peng'copy'an ataupun mautturun haruslah mempunyai kebenaran daripada penulis blog ini.