Followers

Sing A Song

16 March, 2011

White Rose & First Love Kiss

White Rose. Siapa yang masih ingat WR? Cerita itu masih tak bersambung sampai sekarang. Saya tak tahu, mungkin takda semangat nak sambung WR mungkin suatu hari nanti bila dah ilham. WR buat sementara waktu akan HOLD, tempoh? Tak tahu. Mungkin 4, 5 bulan. Tapi saya tetap akan teruskan walau berapa lama masa yang diperlukan. WR tetap akan disambung.


First Love Kiss. Rasanya, mungkin sesetengah orang ingat dan tahu e-novel ni. E-novel ini pernah saya uar-uarkan dalam blog FANTASY VIOLET tapi dibatalkan sebab tiada ilham nak continue..hehe. Tapi sekarang dah ada, mala dah mula tulis. Jadi secara amnya, FLK akan mengantikan WR buat sementara waktu.
sinopsis untuk FLK akan saya update nanti. Bukan sekarang. Mungkin hari sabtu atau dalam jangka masa paling dekat..hehe

 Ada apa-apa bantahan tak dengan keputusan ni? Kalau ada, boleh bagitau, kita bincang sama-sama..hehe

3 comments:

Miss Kira said...

waiting.. ;)

Izzy Zircon said...

Sapa kata x ingat WR..??
Sentiasa ku nanti WR tu...
Hahaha

yufa said...

nanti ku menanti sampai kini
....^^

Total Pageviews

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Hak Cipta Mutlak @ OkiE a.k.a WitcH 2011

Perhatian! Jalan cerita atau watak-watak didalam Enovel ini hanyalah rekaan semata-mata dan tidak ada kaitan dengan yang masih hidup ataupun yang sudah meninggal. Saya harap, pembaca-pembaca blog ini dapat menilai mana yang baik dan mana yang buruk. Terima Kasih <3

Adalah dinyatakan bahawa semua yang ada dalam blog
SoulMate http://bluevioletsky.blogspot.com adalah hak milik Okie a.k.a WitcH.Ia sama sekali tidak dibenarkan untuk digunapakai oleh sesiapa.Apa-apa tindakkan yang melibatkan peng'copy'an ataupun mautturun haruslah mempunyai kebenaran daripada penulis blog ini.